Bine ați venit la Bike Walk!

Heinz Stücke

"Este necunoscutul de după colț care îmi întoarce roțile."

Faceți cunoștință cu echipa mea de ciclism

Avem cele mai bune din întreaga lume care organizează aventurile noastre cu bicicleta și ne fac să ne amintim de fiecare călătorie.

Mrs. Rina

Coordonator

Mr. John

Expert în piste

Mr. Jozi Mart

Trail Hiker și Biker

Mrs. Rina

Ciclist

Știați ?

Care este lucrul pe care ar trebui să-l faci întotdeauna într-o călătorie? Planificați o călătorie cu noi și vă vom spune totul despre asta.

Ce mușchi lucrează bicicleta de fitness?

December 15, 2023

Vrei să devii în formă și să-ți tonifiezi corpul? Utilizarea unei biciclete fitness te poate ajuta exact în acest sens!...

Ce echipament este esențial pentru un ciclist amator?

December 15, 2023

Doriți să începeți să faceți ciclism, dar nu știți ce echipament este esențial? Nu căutați mai departe! Veți avea nevoie...

Cum putem progresa abilitățile de cățărare în ciclism?

December 15, 2023

Îți dorești să îți îmbunătățești abilitățile de escaladare în ciclism? Nu este o sarcină ușoară, dar cu câteva sfaturi și...

Cum putem alege corect prima bicicletă de curse?

December 15, 2023

Îți dorești să te apuci de ciclism și de curse? Alegerea corectă a bicicletei de curse pentru prima dată este...

Cum putem evita leziunile comune în ciclism?

December 15, 2023

Ciclismul este o modalitate excelentă de a te deplasa și de a-ți menține forma fizică. Dar poate duce și la...

În culisele Keirin, cursele de biciclete fără frâne din Japonia

July 11, 2022

Cel mai extrem sport de care nu ai auzit niciodată este KEIRIN. Concurenții circulă cu biciclete cu roți fixe, fără...

Sporturile cu bicicleta au o mulțime de avantaje.

July 11, 2022

Organismul are nevoie de exerciții fizice pentru a rămâne sănătos. Stilul de viață modern al unei persoane obișnuite constă în...

Ciclismul este un sport care te poate ajuta să te menții în formă și sănătos.

July 11, 2022

Participarea activă la activități fizice este necesară pentru a obține un corp în formă și sănătos. Activitatea fizică regulată poate...

CUM SĂ CONDUCEȚI O BICICLETA DE RUTIĂ ÎN POZIȚIA CORPECTĂ A CORPULUI

July 11, 2022

Călătoria cu o poziție echilibrată și calmă a corpului poate părea a fi o abilitate simplă pentru un ciclist rutier....

Sfaturi de ciclism pentru a vă schimba viața pe bicicletă

July 11, 2022

Ți-ar plăcea să-ți dezvolți abilitățile de mers pe drum? plimbare. Desigur, te simți mai bine de fiecare dată când apeși...

Ciclism și cazinou

Te-ai jucat vreodată jocul tău preferat de cazinou în timp ce mergi cu bicicleta și te-ai distrat de minune? Jocurile de cazinou nu sunt doar despre câștiguri, ci despre distracție și relaxare, așa că aceasta ar trebui să fie o șansă pentru tine de a experimenta ceea ce sunt cazinourile reale. De fapt //casino7.ro/, este mult mai ușor încât poți chiar să te plimbi prin cazinou în timp ce joci jocul tău preferat. Acest lucru vă puteți bucura în orice moment al zilei sau al nopții de oriunde din lume!

Există atât de multe tipuri diferite de jocuri de cazinou care pot fi jucate, nu toate depind de domeniile tradiționale ale jocurilor de noroc, cum ar fi pariurile sau retragerile. Puteți juca aceste jocuri cu oameni din toată lumea și unii dintre ei chiar vă oferă posibilitatea de a juca pentru bani! Deci, de ce să nu treci prin unele dintre cele mai populare jocuri și să găsești unul care îți place cu adevărat?

Primul loc de cautat este ciclismul. Acesta este probabil unul dintre cele mai ușoare jocuri pe care le poți juca când mergi cu bicicleta, deoarece nu există multe reguli. Nu trebuie să-ți faci griji că lovești pe cineva sau ceva și, cu siguranță, nu trebuie să-ți faci griji dacă atingi alte lucruri. Acest lucru face din acesta un joc minunat pentru oamenii care nu sunt prea buni la alte jocuri și doresc să încerce ceva nou. Un joc cu bicicleta este foarte relaxant, mai ales dacă îl joci singur și fără un grup de prieteni.

Un alt joc grozav pe care l-ai putea încerca ar fi sloturile. Dacă îți place să joci sloturi, atunci îți vor plăcea acest tip de jocuri de cazino. Este ca și cum mergi cu bicicleta, dar în loc să-ți folosești picioarele, folosești un tip de mașină pentru a atinge cifrele. Trebuie să te gândești cu atenție la cum vei forma numerele și cum vei câștiga. O mică strategie poate face un drum lung cu asta!

Blackjack este, de asemenea, un joc pe care îl poți juca. Practic, vărsați bani într-un plic și încercați să îi aduceți adversarului într-o anumită perioadă de timp. Veți dori să evitați să folosiți prea mulți bani, deoarece acest lucru vă va crește șansele de a fi plătit. Oponenții tăi vor face același lucru, deci este o chestiune de a afla cine are mai multă răbdare! Blackjack-ul poate fi o modalitate distractivă de relaxare după o zi grea de muncă sau de școală.

Indiferent care dintre aceste jocuri alegeți să jucați, va fi foarte distractiv! Nu numai că îți vei exersa creierul, dar te vei distra și mult! Dacă vreți să vă gândiți vreodată să jucați cu bicicleta și să jucați cazino, v-aș sugera să aruncați mai întâi sloturi, deoarece acest lucru pare distractiv. Simțiți-vă liber să răsfoiți pentru a citi mai multe.

- Louis Baudry de Saunier

, autor francez din secolul al XIX-lea

"Ciclistul este un om pe jumătate din carne și jumătate din oțel pe care numai secolul nostru de știință și fier ar fi putut să-l genereze."