bikewalk

Vă propuneți o cursă de biciclete în toată regula? Vreți să vă bucurați de echitație off-road ca o potecă montană? Poate ca navetă sau ca o mică călătorie în oraș … Sunt luate în considerare multe utilizări în diverse scopuri. Vă prezentăm caracteristicile pentru a alege ce fel de bicicletă în funcție de scop, împărțită în mai multe tipuri.

Biciclete de drum

F1: Mașina lumii bicicletei

Bicicletele de drum sunt ușor identificate prin anvelopele subțiri și mânerele curbate în jos. Când mergeți cu bicicleta, puteți fi surprins de confortul său și de modul în care se mișcă prin vânt. Mulți oameni merg pe biciclete de drum pentru naveta și curse de biciclete. Cea mai bună parte a mersului pe bicicletă rutieră este cum te simți când mergi prin vânt.
・ Navetare〇
・ City Ride〇
・ Off-road △
・ Long Ride ◎
・ Viteză mare ◎

Cross Bike

Bicicletă multifuncțională multifuncțională

O bicicletă versatilă care combină caracteristicile atât ale bicicletelor de drum, cât și ale celor de munte. Este posibil să alergi chiar și pe un drum prost, datorită confortului și stabilității sale excelente. Este, de asemenea, potrivit pentru călătorii casual în oraș, ceea ce este ușor de început pentru începători. Performanța multiplă poate fi demonstrată personalizându-vă.
・ Navetare ◎
・ City Ride ◎
・ Off-road〇
・ Long Ride ◎
・ Viteză mare〇

Bicicleta de munte

Bicicletă dură pentru orice fel de drum

Bicicletă dură pentru orice fel de drum Așa cum sugerează și numele său, este o bicicletă concepută pentru a alerga pe drumuri accidentate, cum ar fi zonele montane, demonstrând entuziasm copleșitor. Rezistența la drum este mare datorită grosimii anvelopei, astfel încât nu poate atinge viteze mari pe drum, dar din moment ce rulează fără a se îngrijora de drumurile sau treptele accidentate, este capabilă să ruleze fiabil chiar și în timpul mersului în oraș.
・ Navetare〇
・ City Ride〇
・ Off-road ◎
・ Long Ride〇
・ Viteză mare〇

Mini Velo

Bucură-te după stilul tău de viață

Bicicletă cu diametru mic echipată cu anvelope de aproximativ 20 inci. Este bun pentru călărețul de zi cu zi, deoarece este ușor la pornire și potrivit pentru opriri frecvente. Există o gamă largă de design și un tip de pliere este, de asemenea, foarte bun pentru depozitare. Puteți personaliza în funcție de stilul dvs. de viață. Drumurile cu denivelări și aspri nu sunt potrivite pentru Mini Velo.
・ Navetare〇
・ City Ride ◎
・ Off-road △
・ Long Ride △
・ Viteză mare △

Ciclul orașului

Cea mai obișnuită bicicletă

În general cea mai populară bicicletă. Este folosit pentru cumpărături și navetă la școală, etc. Este conceput pentru a facilita urcarea și coborârea chiar și pentru femeile și persoanele în vârstă, cu o practicitate ridicată în fiecare zi. Este vândut pe scară largă la prețuri accesibile comparativ cu cei cu design ridicat.
・ Navetare〇
・ City Ride ◎
・ Off-road △
・ Long Ride〇
・ Viteză mare △

Ciclul asistat electric

Urcare confortabilă

După cum sugerează și numele, această bicicletă cu funcție de asistență electrică sprijină capacitatea de a pedala atunci când mergeți cu un copil sau alergați pe o pantă. Dacă bateria se epuizează, este posibil să funcționeze ca o bicicletă normală.
・ Navetare ◎
・ City Ride ◎
・ Off-road △
・ Long Ride〇
・ Viteză mare △

Montare și setare

Bicicletele sunt la fel ca alegerea hainelor, așa că vă recomandăm să alegeți cea potrivită pentru corpul dumneavoastră. Există posibilitatea ca funcționalitatea sa să nu poată fi demonstrată pe deplin decât dacă bicicleta exactă se potrivește corpului dumneavoastră. În magazinul de biciclete, este mai bine să vă deplasați și să verificați mersul dacă puteți testa. Chiar și după achiziție, este posibil să vă bucurați de o viață mai confortabilă în ciclism, stabilind cele mai bune poziții pentru corpul dvs., cum ar fi șa și mânerele, astfel încât performanța de rulare să se îmbunătățească.