Ciclismul montan este o activitate fizică excelentă, care nu numai că este distractivă, dar te poate menține în formă și se potrivește tot anul. În primul rând, trebuie să vă uitați la costurile inițiale ale cumpărării unei biciclete montane. Deși poate fi o sarcină descurajantă găsirea bicicletei potrivite pentru nevoile dvs., există câteva lucruri care pot ajuta procesul atunci când vă uitați la bicicletele montane.

1. Un tip de călărie

Primul lucru de luat în considerare este ce tip de călărie ești. Există biciclete speciale de coborâre care nu sunt ideale pentru cei care doresc să parcurgă trasee pavate sau complet împachetate. În același timp, bicicletele de fond ușoare nu vor putea face față presiunilor aspre ale benzii. Gândește-te la ce fel de cale vei urma.

2. Câtă suspendare?

Următorul lucru de luat în considerare atunci când vă uitați la bicicletele montane este cât de multă suspensie doriți. Bicicletele cu suspensie completă oferă cea mai mare flexibilitate, dar mulți călăreți preferă bicicletele cu coadă tare, deoarece sunt mai confortabile pentru ciclismul pe distanțe lungi. Bicicleta hard tail, care are o suspensie spate fixă, are, de asemenea, mai puțină întreținere.

3. Componente pentru biciclete

Cele mai importante componente de văzut pe o bicicletă montană sunt furcile, schimbătorul, frânele și roțile. Fiecare dintre aceste componente este interschimbabilă și actualizabilă, deci este cu atât mai important să discutați cu un expert pentru a determina ce este potrivit pentru tipul de plimbare pe care îl veți face. A se vedea, de asemenea, șocuri și ghidon.

4. Buget

Ultimul lucru de luat în considerare este bugetul dvs. Mai întâi trebuie să te uiți la costurile inițiale ale cumpărării unei biciclete montane. De acolo puteți începe să vă gândiți la costurile de întreținere și actualizare pe care doriți să le faceți. Trebuie doar să știți că bicicletele de ultimă generație necesită de obicei mai puțină actualizare și mai puțină întreținere, în timp ce bicicletele de ultimă generație vor costa mai mult pe drum cu upgrade și întreținere.

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *