Fiecare zi în Sedona poate cuprinde o varietate de aventuri provocatoare și antrenante cu bicicleta. Frumoasele formațiuni de rocă roșie din Sedona, Arizona oferă entuziaștilor de ciclism o multitudine de trasee de ciclism, de la ușor la dificil, și toate cu priveliști spectaculoase.

Sedona, Arizona oferă entuziaștilor ciclism montan o gamă de trasee pentru începători și avansați, cu vederi spectaculoase la roca roșie și teren dur. Nicăieri altundeva nu puteți găsi trasee care oferă amestec unic Sedona de vistas pitoresc, rock slick, urcă tehnice și switchbacks provocatoare. Hotelul El Portal Sedona oferă baza perfectă pentru cei care caută o evadare antrenantă pentru ciclism montan, cu cazare de lux și servicii personalizate de concierge pentru Sedona și zonă pentru a vă oferi cele mai bune trasee de ciclism. El Portal proprietar, Steve Segner, este un outdoorsman pasionat, care are cunoștințe extinse de rețea Sedona de trasee.

Incepatori mountain biking poate juca în condiții de siguranță pe Bell Rock Pathway.

Acesta este un loc de pornire mare pentru a lega cu alte trasee, mai provocatoare. Această cale ușoară și largă se află la 5 km și oferă vedere clasică la Sedona, la Catedrala Rock, Courthouse Butte și Bell Rock. Un alt începător mare la traseu intermediar este Big Park Loop, o buclă de pădure 3 mile cu treceri de pârâu uscat, secțiuni semi-tehnice, picături mici și step-up-uri. Nu există o schimbare de altitudine de mult pe acest traseu (+472/-596 ft.), astfel încât face pentru o plimbare frumos, rulare.

Off of the Bell Rock Pathway, motociclisti intermediare pot ridica Templeton / Baldwin bucla, care este un singletrack 10 mile cu vederi spectaculoase Sedona. Acest traseu începe cu o pistă rapidă, împădurită în pantă murdărie. După ce se intersectează cu HT Trail, traseul se îndreaptă spre baza Cathedral Rock, unde se transformă în stâncă slick și o plimbare mai tehnică. Aproximativ .5 mile după trecerea Cathedral Rock traseu, o coborâre abruptă, cu unele switchbacks greu duce în jos la pârâu. 2.2 mile Baldwin Trail începe atunci când a lovit un câmp deschis cu un gard. Ciclism comentarii recomanda poziția în sens invers acelor de ceasornic pe acest traseu, deoarece este nevoie de tine o urcare moderată, în jurul rocilor și se termină într-o coborâre rapidă înapoi în jos la pârâu, de unde puteți ridica Templeton Trail la cap înapoi la punctul de plecare. Modificările totale ale elevației sunt +1.421/-1.312 ft.

High mountain trekking in Chile

Lama Mountain Trail este un singletrack de 3 mile cu schimbări de altitudine de +621/-696 ft. cu peisaje mai uimitoare. Acest traseu provocator oferă motocicliști un pic de tot, inclusiv rock slick, wash-out-uri, picături mari și un castron de rock slick la baza Muntelui Lee. Urmați coborârea prin copaci și de-a lungul unei bănci de piatră naturale. Acest traseu are un număr de intersecții care vă duc pe rute alternative, așa că este o idee bună să vă cartografiați traseul înainte de a pleca. În general, acest traseu dispune de locuri tehnice mare și este un traseu foarte recomandat pentru motociclisti intermediare și expert.

Acestea sunt doar câteva dintre traseele pe care Segner le recomandă oaspeților de la El Portal, iar în fiecare zi în Sedona se pot prezenta o varietate de plimbări provocatoare și antrenante. După o zi de adrenalină pe trasee, motocicliștii montani cazați la hanul de lux se pot întoarce la sfârșitul zilei în suita lor bine amenajată și se pot relaxa pe terasă cu un pahar de vin sau o bere veche de gheață, se pot plimba în satul comercial istoric Tlaquepaque pentru cină sau pot beneficia de un masaj liniștitor la Sedona Spa, situat la doar câțiva pași de hotel.

Hotelul de tip boutique cu douăsprezece camere a fost proiectat și construit cu o atenție meticuloasă la detalii, oferind un design sud-vestic de 18 inchi, pereți din chirpici de 18 inchi, ornamente din lemn reciclat și piatră naturală nativă. Fiecare cameră spațioasă este distinctivă, dar toate au caracteristici unice, ar fi mobilier de calitate muzeală, mobilier de artă și meșteșuguri, tavan cu grinzi în aer sau detalii pictate manual, împreună cu toate facilitățile moderne dorite. Este un hotel prietenos pentru animale de companie, cu terase pentru animale de companie și servicii de zi pentru animale de companie, astfel încât partenerul dumneavoastră cu patru picioare va fi bine luate de îngrijire în timp ce sunteți pe trasee.

Pentru oaspeții care doresc o varietate de activități în aer liber, personalul El Portal poate face, de asemenea, recomandări și aranjamente pentru prânzuri de picnic, aventuri cu jeep-ul, drumeții de călărie și multe altele.

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *