Bicicletele montane sunt concepute pentru a rezista pe terenuri mai dificile și pentru a permite călăreților să croiască peste patch-uri denivelate și accidentate. Dacă intenționați să achiziționați o bicicletă montană, există diferiți parametri care trebuie luați în considerare înainte de a ajunge la concluzii. Alegerea tipului de bicicletă montană și modul în care o veți folosi nu sunt singurii factori de care trebuie să luați în considerare. O bicicletă montană este o bicicletă robustă cu un cadru robust, anvelope late, roți dințate și ghidon orizontal. Acest articol prezintă câteva aspecte importante pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când intenționați să cumpărați o bicicletă montană.

Unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare înainte de a cumpăra o bicicletă montană este suspensia. Terenul montan este format din sute de bălți și depresiuni; prin urmare, trebuie să aveți o suspensie bună, astfel încât călătoria dvs. să fie confortabilă.

Cele două forme diferite de suspensie sunt

​​Suspensie completă Mountain Bike și Hard Tail Mountain Bike. Bicicleta montană cu suspensie completă este pentru ciclism montan off road. Bicicletele cu coadă tare sunt mai ușoare, deci sunt mai rapide și, în general, mai de dorit dacă obiectivul tău este cursa de biciclete montane.

Inspectarea roților și a anvelopelor reprezintă o parte importantă a ghidului cumpărătorului de biciclete montane. Este important să se asigure utilizarea bicicletelor montane. Alți factori importanți de verificat sunt, furca, cadrul și potrivirea bicicletei, perioada de garanție și garanție și cel mai important, prețul bicicletei montane. După ce știți ce factori trebuie să verificați înainte de a cumpăra o bicicletă montană, puteți merge la magazin pentru a vâna cele mai bune mărci de biciclete montane precum Cross Country, Trail Bikes, All Mountain, Free-ride, Downhill, Dirt Jumping etc. După ce ați stabilit ce tip de mountain bike doriți să luați pentru test drive. Încercați mai multe biciclete diferite înainte de a lua o decizie finală.

Puteți economisi și mai mulți bani cu bicicletele cu reducere.

După ce l-ați testat și ați văzut ce poate face, atunci împachetați-vă deasupra mașinii și plecați la o schimbare de peisaj.celulita din picioare. Luați-o pe coapsă! Deși cursurile de alergare și sporturile, cum ar fi aerobicul, sunt în general mai populare, ciclismul are un impact mai redus asupra zonelor precum genunchii și șoldurile, deci este mai bine pentru persoanele în vârstă sau pentru cei cu leziuni.

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *