Ciclismul va fi una dintre cele mai bune activități de care vă puteți bucura în weekend. Roaming în jurul cartierului dumneavoastră este un lucru mare și se poate lua în considerare chiar ca o formă de exercițiu.

Dacă ai mai mers vreodată pe bicicletă, chiar și când erai copil, să începi din nou e ușor. Se spune că odată ce înveți, nu uiți niciodată. Această secțiune se ocupă cu obtinerea te-ai întors pe o bicicletă și de croazieră comunitatea dumneavoastră în siguranță și confort.

Mai bine ciclism decât oricând

Explozia în popularitate de ciclism rutier în ultimul deceniu a însemnat noi produse și noi tehnologii care au îmbunătățit ciclism enorm. De exemplu, schimbătoarele indexate de răsucire înseamnă să nu te mai prostești cu acele pârghii mici de pe tulpina barei pentru a găsi doar poziția corectă – doar răsuciți mânerul la următorul număr și presto- sunteți mutat! Noile anvelope “fără plată” reduc riscul de puncție pe drum la minim absolut. Apariția de “biciclete confort” și biciclete culcat cu spătare complete și scaune de pluș a luat în totalitate durerea de echitatie pentru organismele mai în vârstă. Și mai e mult.

Pe de altă parte, e mai mult trafic și merge mai repede. Și, în zona orașului, șoferii nu se așteaptă să vadă o mulțime de bicicliști. Trebuie să luăm mai multe măsuri de precauție și să fim mai conștienți de ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Cu toate acestea, dezvoltarea recentă a șinelor la trasee pentru drumeții / ciclism și trasee mare face un timp teribil pentru a reveni la ciclism.

Oricare ar fi motivele pentru ciclism, există câteva elemente de bază nu se poate evita. Ca și ai găsi o bicicletă. Ca și ai ști să-l ții în funcțiune. ar fi să înveți să călărești în siguranță. Și există unele idei și echipamente veți găsi de ajutor în obținerea cele mai multe din plimbari dumneavoastră. Sper că această secțiune vă va ajuta și întreaga familie, inclusiv copiii tăi, face doar asta!

Păstrarea în siguranță

Motocicliștii utilitari iau, în general, siguranța mai în serios decât motocicliștii rutieri, dintre care mulți tind să se bazeze pe viteza și costumele de supererou pentru a le ține departe de rău. Poate că transportă o sarcină de alimente, trăgând o remorcă sau tractarea copiii dumneavoastră tinde să te facă să te simți mai vulnerabil pe drum. Mulți cicliști folosesc una sau două clipiri luminoase intermitente (chiar și în timpul zilei) și un steag. Un alt indiciu este de a evita oră de vârf pentru excursii de cumpărături – biciclete sunt mai greu pentru masini pentru a vedea atunci când traficul este aglomerat și șoferii sunt stresat.

Blocarea bicicletei

Una dintre problemele pe care le veți confrunta ca un ciclist de utilitate este o lipsă de facilități sigure pentru motocicleta la magazinele pe care le vizitați. Puține magazine au rafturi biciclete; frecvent va trebui să găsiți un copac sau un stâlp pentru a bloca bicicleta. Magazine în mall-uri mari sau mall-uri mai mici benzi, de obicei, au posturi de lumină în parcare cu baze mari de beton puteți utiliza. Din fericire, există relativ puține domenii în care vă puteți aștepta la vandalism, astfel încât furtul și problemele de daune sunt într-adevăr minime.

Cea mai mare parte va trebui să vă protejați împotriva apuca și a alerga hoți, iar acest lucru se poate face prin asigurarea cadru. Mulți bicicliști, de asemenea, rula un cablu prin una sau ambele roți, de asemenea. Unii călăreți, de asemenea, detașa calculatoare, lumini, șei și alte accesorii valoroase și transporta aceste în magazin în saci lor portbagaj. Kitul de patch-uri va fi suficient de mic pentru a se așeza într-un scaun sau într-o geantă de ghidon, care poate fi îndepărtată și transportată cu dumneavoastră. Îmi las accesoriile la locul lor și nu am avut o problemă, nici nu am auzit vreodată de accesorii altcuiva fiind ridicate la nivel local. Cu toate acestea, ar trebui să ia în considerare siguranța relativă a cartierului dumneavoastră.

În cele din urmă, sefty este întotdeauna principalul factor pe care trebuie să ia în considerare, indiferent cât de ocupat sau graba esti. Au ceva timp să ia în considerare lucrurile menționate în acest articol și vă veți bucura de activitate ciclism, fără a fi nevoie să vă faceți griji, la toate.

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *