Ciclism de călătorie pentru multe țări străine este o modalitate generală de a exercita sănătos și uite peisaj rutier pe ambele părți. În cele din trecut, din cauza dezvoltării conștiinței de protecție a mediului, cei mai mulți oameni ca grăsime urnă, altele decât arderea gazului. Oamenii națiunii sunt, de asemenea, foarte ca ciclism.

Ciclism exercițiu nu este limitarea timpului;

Viteza. Ciclism poate reduce grăsimea, în plus, construi organism. Motivul este ciclism absorbind lot de oxigen care poate consolida funcția inimii. În același timp, poate preveni hipertensiunea arterială, care este mai eficientă uneori. Ciclismul poate micșora vasele, îmbunătăți circulația sângelui. Capul absoarbe mai mult oxigen și o mare parte din aerul proaspăt îl va face mai clar. Te vei simți liber și fericit când mergi cu bicicleta. Nu este un instrument de înlocuire a mersului, în plus, este o metodă de inimă veselă.

Experții în sport sugerează că cantitatea de exercițiu de ciclism ar trebui să corespunzătoare. Numai distanța biciclete notificare nu este suficient, rezistența pe care o întâlniți în ciclism poate păstra corpul tau. Rezistând la cel puțin treizeci de minute la șaizeci de minute fiecare ciclism. Lăsați partea superioară a corpului să se relaxeze pentru a evita durerile de umăr și gât atunci când ciclism. Nu apăsați corpul prea scăzut atunci când ciclism, aceasta va limita respirația abdomenului.

Prin a începe în Europa, dar american inventează biciclete deal acoperă concepția biciclete tradiționale, aduce un nou vânt la nivel mondial.

Hill biciclete este un special conceput pentru cross-country ar fi dealuri, cale și open-country, drum de pietriș nisipos și etc. O mie nouă sute nouăzeci și șapte de ani a început în coasta de vest San Francisco. Ideea de a proiecta și de fabricație biciclete cross-country este provin de la un grup de tineri ca ciclism la deal. Oficial la numit biciclete deal este după doi ani. Prin urmare, competitiv a scăzut a devenit un nou program de dezvoltare în competiția sportivă. Sport om plimbare biciclete deal urmați furnizarea de coborâre linie de mare viteză picătură, viteza mai repede, absorbind mai mulți fani.

Concurența de echitatie deal este de aproximativ trei programe: eveniment de coborâre și slalom dual, care este ca concurența de schi— fostul este motociclist a scăzut o coborâre și calculează cel mai scurt timp câștigător. Acesta din urmă este de doi motocicliști la două picături de separare coborâre, în același timp , în funcție de Z ascuțite la ciclism și sărind, primul este câștigătorul. Cross-country a început să mediul naturii, kilometraj meci este adesea de aproximativ șaisprezece la douăzeci și patru de kilometri, printre cel puțin douăzeci și cinci procente nu a renovat de către oameni. Toate knacks concurență sunt adecvate pentru a urma calea de comandă, pentru a preveni merge drumuri neneneci.

Cerința privind echipamentele pentru biciclete

În primul rând, alege bicicleta. Motivul pentru care alege o bicicletă costum este se poate reduce multe probleme care nu sunt nevoie în drum, atunci este mai bine să alegeți o bicicletă ușoară și de bună calitate.

În al doilea rând, coordonează-te cu bicicleta. Înainte de călătorie lungă poate face un auto-test, face o călătorie scurtă; înțelege puterea fizică de sine pentru a se potrivi mai mult funcția de biciclete.

Trei, pregătește-te destul. ar fi dacă gazul este suficient; fiecare piese are probleme, ar trebui să faceți o revizuire înainte de a stabili. Puteți aduce o anvelopă de rezervă, puține unelte atunci când aveți încă putere. Dacă sunteți cu bicicleta la deal ar trebui să aducă hartă și busolă.

Mai departe, du-te haine de ciclism. Puteți purta haine luminoase de culoare, ar fi speciale pentru pantaloni scurți ciclism pentru a proteja pielea de frecare. Haine multistrat adecvate pentru a regla rece și fierbinte. Cu atât mai bine este purtarea casca pentru a proteja capul.

Cinci, bea mai mult pentru a preveni prosternarea.
Șase, fă destulă muncă pentru a preveni soarele.
Seven, respectați regulile de circulație pe stradă. Observați peste tot în jurul vehiculului și situația la sol, trimite semnal atunci când face un viraj, nu taie în mișcare și retrograd.
Opt, nu uitați biciclete de blocare atunci când parcare

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *