Deci, esti “încercarea de a da seama ce gadget antrenament pentru a cumpăra de lângă pentru a face acest timp diferit? Luați în considerare bicicleta verticală Schwinn A10. Știm cu toții, biciclete staționare au fost în jur de vârstele. Există un motiv pentru asta. Știm că bicicleta de antrenament nu e un moft. Ei au fost inventate pentru că a fost evident ciclism a fost mare exercițiu și oamenii au vrut să o facă mai mult la confortul lor

Deci, esti “încercarea de a da seama ce gadget antrenament pentru a cumpăra de lângă pentru a face acest timp diferit? Luați în considerare bicicleta verticală Schwinn A10. Știm cu toții, biciclete staționare au fost în jur de vârstele. Există un motiv pentru asta. Știm că bicicleta de antrenament nu e un moft. Acestea au fost inventate pentru că a fost evident ciclism a fost mare exercițiu și oamenii au vrut să o facă mai mult la confortul lor.

Schwinn Upright Series Bike

Cu o bicicletă staționară, nu vă faceți griji cu privire la vreme sau este întuneric. Există o mulțime de alte argumente pro pentru a deține o bicicletă în poziție verticală, mai ales cele mai noi, ar fi Schwinn A10 biciclete în poziție verticală. Înainte, erau mașini zgomotoase, greoaie și uneori instabile. ajunge. Schwinn este liniștit, neted și are electronice rece pentru a vă motiva. Pur și simplu, acest lucru este elegant, după ce încercați să-l veți spune, “Oh, trebuie să-mi iau unul”! De îndată ce ai văzut numele Schwinn, probabil l-ai recunoscut. Desigur, Schwinn a fost în jur de 1985, și să păstreze doar mai bine.

Incepand de acest lucru fiind supraponderali, am nevoie de ceva incepatori ar putea folosi, dar, de asemenea, ceva care ar putea progresa cu mine ca am devenit mai puternic. Eu nu mai sunt verificarea vreme sau având pentru a programa antrenament mea, așa că am putea potrivi în înainte de întuneric. Sunt prea ocupat pentru asta, acum o pot face oricând, oricând. De asemenea, am aflat că, în medie, acest exercițiu de biciclete poate ajuta arde 600 de calorii pe oră!

Acest lucru se poate face vizionarea show-ul tau preferat la tv, ceea ce este mai bine decât asta? Am început vizionarea arată natura în timp ce exercitarea, e ca și eu sunt într-adevăr pe o plimbare în natură. Uneori mă trezesc în fața ferestrei și mă uit la priveliște. Ți-am spus cât de mult îmi place ventilatorul care mă ține rece tot timpul?

Iată alte câteva lucruri pe care ați putea dori să le știți:

* Sturdy, din oțel, și are o garanție care vine cu ea.
* Ia spațiu minim, mai puțin de biciclete culcat.
* Ride-l ședinței în jos sau să stea în picioare ca eu sunt de curse.
*Mai sigur și mai eficient decât o bicicletă obișnuită.
*8 nivele diferite de rezistență, 7 programe
*Se ajustează pentru o ședere perfectă

În această zi în vârstă, eu sunt foarte preocupat de siguranță în timp ce mersul pe bicicletă, dar cu Schwinn mea, care nu mai este o preocupare. Pot fi în siguranță și să mă încui și să mă antrenez cât de târziu vreau. Știu că mă laud, dar este doar o astfel de mare valoare și vine cu toate clopotele și fluierele am vrut și este chiar pe deplin echipat cu un sistem de grip rata de inima! Aș putea continua, dar în schimb, ar trebui să vezi cu ochii tăi. Puteți să-l acum și de a salva peste 50.00 de dolari! Biciclete staționare, de obicei, costa sute la mii și acestea sunt în valoare de ea. Am vrut cel mai bun bang am putut obține pentru banii mei, am primit că de la Schwinn A10 biciclete în poziție verticală, și mai mult! Ultimul cuvânt pe ea, “impresionat”!

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *