se face MLM Ca un Mountain Biker m-am trezit în această dimineață devreme, așa că am putut obține toate lucrurilemi necesare pentru a face pentru a sprijini echipa mea. M-am dus la lanaiit a fost doar perfect. Trebuie să fi fost scăzut 70 și vânt alight … această perioadă a anului în Florida aveți zi după zi de vreme mare. Așa că am decis să iau micul dejun afară. Fiind în afara ma făcut să mă gândesc la prima dată Idid mountain biking ca un adult și a fost atât de mult cacând am început în MLM.

Nu am auzit de mountainbiking până când vărul meu mi-a spus că a cumpărat un mountainbike. Acum, în apărarea mea trăim în Florida… Nu avem munți.

Dar m-a convins că ar fi foarte distractiv și că există parcuri făcute să fie la fel de dificile ca și ai merge în sus. Apoi mi-au spus că pot lua Ferrari-ul de biciclete de munte pentru aproximativ 5.000 de dolari! Nu-mi venea să cred că era o bicicletă care costa atât de mult! Nu am fost pe o bicicletă, deoarece am fost în gimnaziu, dar din cauza hisentusiasm despre asta m-am dus și a cumpărat unul pentru aproximativ 1.200 dolari. Încă o mulțime de bani, așa că am vrut să mă asigur că o să mă distrez când o să fiu acolo și să nu mă prăbușesc și o să distrug bicicleta pe care tocmai am primit-o. Și da, îmi făceam griji mai mult pentru bicicletă decât pentru mine.

Am o carte grozavă pe care un motociclist profesionist.

Când vom ajunge prima dată într-unul din parcurile astea… a fost o buclă practică. Cred că am petrecut o oră pe acest loc, obișnuindu-ne cu orice fel de teren și obișnuindu-ne cu noile noastre biciclete. Am fost atât de bucuros că am citit acea carte și am exersat înainte de a merge pe buclele reale. Chiar și cu toate cunoștințele pe care le-am făcut. Când am ajuns prima dată la prima picătură mare părea că a mers direct în jos pentru totdeauna, dar la partea de jos a trebuit să vă asigurați că ați întors la dreapta pentru căacolo un copac imens de așteptare pentru oricine care a uitat să se intoarate! Doar uitându-mă la ea devine curse inima ta! Am fost încântat și emoționat în același timp. E o combinație ciudată de emoții pe care să le ai la un moment dat… dar partea excită din mine a câștigat și m-am dus în jos primul meu munte!

Odată ce ai făcut ceva ce ai crezut că nu ai putea face te simti această grabă și nu poate ajuta, dar da un țipăt tare dinexcitare! Apoi, nu puteți aștepta până când partenerul de ciclismvine în jos, astfel încât să puteți vorbi și râde despre asta!

Stând aici, în lanai mea pregătirea pentru a ajuta la unele dintre mydownline nu am putut ajuta, dar cred că de modul în care experiența a fost atât de mult ca prima dată când te în NetworkMarketing. La început ai această emoție nervoasă de a începe propria ta casă de afaceri, dar în același timp, nu știi ce să faci. Așa că ieși și începi să cauți informații despre să faci afacerea asta. Uneori, yourupline vă ajută, dar în cazul în care acestea sunt noi ca vărul meu a fost la sportul de ciclism; s-ar putea să trebuiască să ieși și să găsești mai multe informații pe cont propriu. Să sperăm că vei avea pregătirea potrivită și apoi vei pleca. Prima dată când vorbești despre o perspectivă te simți speriat și emoționat în același timp. Și când în sfârșit vei avea prima perspectivă să ți se alăture ca partener de afaceri… Wow! Nu-i așa că mă simt grozav! Vrei să-ți suni linia de sus și să-i spui totul despre asta.

Colombo Mountain Bike Adventure

Cred că toți ar trebui să încercăm să ne amintim acel sentiment când trecem prin vremuri grele care vor veni în cele din urmă. Ar trebui să ne amintim cât de distractiv este de fapt. Hei, știu că aș prefera să fiu pe bicicleta mea de munte distruși… Chiar dacă ar putea fi greu să vii pe munte tocmai am coborât… E mai bine decât să fii la birou! Așa ar trebui să te simți în legătură cu afacerea ta… Cel puțin faci ceva care te va îndepărta de slujba ta plictisitoare! Faci ceva pentru tine! Sau vrei să te întorci la o slujbă unde îți controlează viața? Dacă stau să mă gândesc… Poate de aceea îmi place să merg pe bicicletă… Mă simt atât de liberă și de parcă aș avea controlul… chiar dacă am cădea totul în spirit de a se distra. Așa că nu pierd timpul să mă ridic și să o refac din nou!

Deci, atunci când faci tu lucrezi la casa ta basedbusiness, cred că de ceea ce este vreodată că faci că este distractiv. Gândește-te la chestia aia pe care o faci care te face să te simți ca și ți-ai controla destinul. Asta e mintea pe care vrei s-o ai. Merge! Încearcă.

Dacă doriți să aflați mai multe despre să aibă megarecruiting succes vă rugăm să uita-te la caseta de resurse de mai jos.

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *