Întrebați un expert:

Magazinele de biciclete sunt un loc minunat pentru a obține informații valoroase despre cele mai noi tehnologii de biciclete și pentru a câștiga din experiența colectivă a bicicliștilor care lucrează în magazin. Majoritatea personalului magazinului de biciclete sunt bucuroși să vă împărtășească câteva sfaturi și să vă permită să testați câteva modele diferite.

Bloguri ale turiștilor cu bicicleta:

Tastați „ciclism prin [destinația dvs.]” și sunteți obligat să găsiți un blog de la cineva care a mers recent pe bicicletă acolo. Uită-te la fotografiile lor și vezi pe ce călăresc. Apoi trimiteți-le un e-mail și, de cele mai multe ori, vor fi bucuroși să vă împărtășească ideile.

Luați în considerare stilul dvs. de călărie:

Ce tip de călăreț sunt? Îți place să stai în poziție verticală pentru a avea o vedere completă și să-ți faci griji puțin despre viteză? Sau îți place să fii băgat într-o poziție aerodinamică și să mergi cât de repede poți și cât mai eficient? Acest lucru vă va ajuta să restrângeți opțiunile foarte repede.

turneu3

Criterii cheie: durabilitate și simplitate:

Pe măsură ce vă restrângeți opțiunile, amintiți-vă că doi factori care vă ghidează decizia sunt durabilitatea și simplitatea bicicletei și a componentelor sale. Din ce material de cadru este fabricat? Ce calitate au piesele? Cât de des va trebui să le înlocuiesc?

Nu intrați în panică:

În aceste zile există alegeri aproape nelimitate. Fiecare producător de biciclete are mai multe modele în fiecare categorie, astfel încât alegerea se poate simți copleșitoare. Orice bicicletă cu care veți ajunge va avea avantajele și dezavantajele ei. Chiar nu există o bicicletă perfectă. Bicicleta pe care o alegeți nu va fi factorul esențial care face ca călătoria dvs. să fie un succes sau nu.

4 motive pentru care ne place această tehnică.

Simplu – Este o pungă de plastic. Gândiți-vă la un sac mare pentru biciclete, țineți maiaua. Pungile pentru biciclete din plastic CTC sunt special concepute în acest scop. Dacă comandați unul înainte de călătorie, îl puteți transporta în geantă și este reutilizabil. Nu este nevoie să obțineți nimic în ultimul moment. Dacă nu, îți poți face propria. În Dubrovnik am folosit o versiune de casă prin dublarea plăcilor din plastic transparent și a lipirii canalelor pe margini. Glisați bicicleta în geantă, pliați partea de sus și lipiți-o cu bandă. Natch!
Rapid – Timpul total de ambalare / despachetare, inclusiv scoaterea / reinstalarea pedalelor etc. este de aproximativ 15 minute la fiecare capăt al călătoriei. Acest lucru este fabulos în comparație cu timpul minim de construcție / ambalare de o oră pe bicicletă atunci când utilizați o cutie de biciclete. Cu metoda pungii de plastic, aproape întreaga bicicletă rămâne intactă.
Ieftin – Dacă intenționați înainte. (Nu costumul nostru puternic) folosiți apoi Geanta de plastic CTC sau similară. În prezent, se vinde cu 13,50 USD. Nu-i rău. Dacă aveți nevoie să vă faceți propriul dvs., atunci prețul este puțin mai variabil, deoarece trebuie să alergați, să găsiți plăci de plastic și bandă adezivă, care, în funcție de locația dvs. la momentul respectiv, pot fi sau nu ușor de localizat. Totuși, nu ar trebui să aveți nicio problemă. Pungile noastre de casă, provenite și fabricate în Dubrovnik din foi de plastic de la magazinul de grădină local, ne-au costat în jur de 35 USD pentru două pungi, fără a lua în calcul biletele de autobuz care circulă prin oraș pentru a găsi plastic. Încă un târg când ne gândim la cât de lină funcționează totul.

Bicicleta dvs. este manipulată mai atent atunci când este ambalată într-o pungă de plastic – În primul rând, dacă manipulatorii de bagaje pot vedea că există o bicicletă în pungă, este mai probabil să o manipuleze cu grijă. Când am depus bicicletele la biroul de bagaje din Dubrovnik, doi manipulatori de bagaje ne-au transportat bicicletele în zona de încărcare. Deoarece nu existau mâini ușoare pe ambele biciclete, le purtau câte o bicicletă pe rând. Fiecare bărbat ia un capăt al bicicletei și o ridică pe căruță. În al doilea rând, forma ciudată a bicicletei, atunci când se află într-o pungă de plastic, face puțin probabil ca acestea să fie stivuite sub celelalte bagaje din cala de marfă sau pe cărucioarele pentru bagaje din și către avion. Prin urmare, bicicleta dvs. este mai puțin probabil să fie zdrobită. Bicicletele noastre au ieșit la destinație în condiții aproape perfecte, în ciuda a două conexiuni și a unei repausuri peste noapte (nu întrebați …). Singura problemă a fost o așezare ușor deteriorată.

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *