Biciclete de echitatie pentru exercitarea este o modalitate eficientă de a rămâne în formă și tonifiat și construirea rezistenta fizica. În ciclism, aproape toate părțile corpului sunt exercitate, de la picioare la coapse la abdomen și chiar brațe. Ciclism, deși, este mai recomandat pentru persoanele care doresc să consolideze partea inferioară a corpului lor, deoarece jumătatea superioară nu obține la fel de mult de activitate ca partea inferioară atunci când vine vorba de echitatie o bicicleta.

Exercițiu pentru persoanele ocupate

Deși biciclete de echitatie rutier de-a lungul terenului diferite ar putea fi mult mai distractiv decât ciclism în interior, unii oameni pur și simplu nu au timp să se aventureze în aer liber și să lucreze la fitness lor. Pentru aceste persoane ocupate, există opțiunea de ciclism interior. Biciclete exercițiu pentru utilizare în interiorul casei sau în săli de sport sunt disponibile și servesc aceeași funcție ca biciclete rutiere. Ei pot folosi fie recumbent sau de tip în poziție verticală și alege de la diferite branduri, ar fi ProForm, Nautilus, Schwinn și Life Fitness.

funcționează ciclism muschii

Ciclism, chiar și în interior, permite unei persoane pentru a consolida picioarele lui sau ei, coapse și glutes. Este o activitate cardiovasculară eficientă și poate ajuta la tonifierea mușchilor și să păstreze o persoană în formă. Pedalarea întărește picioarele și ajută la întărirea coapselor interioare. De asemenea, ajută la accelerarea metabolismului, creșterea frecvenței cardiace și ajută la arderea caloriilor. O persoană poate pierde în greutate, să devină mai puternică și să păstreze în formă cu un program de ciclism adecvat.

Echipamente pentru activitate

Pentru persoanele care prefera un program de exercitii mai obositoare, o mașină de biciclete exercitarea în poziție verticală ar fi ideal. Este mult la fel ca o bicicletă rutieră în cazul în care rider ar fi necesare pentru a utiliza pedalele într-o poziție verticală, deși staționare. Pentru persoanele noi la exercitarea, sau cei care suferă de dureri de spate și leziuni, recumbent este tipul mai preferat de echipamente de exercițiu. O bicicletă recumbent pune rider într-o poziție mai orizontală, cu un spătar pentru a proteja spatele și picioarele în față pentru pedalare.

Caracteristici moderne

Pentru a compensa lipsa de vederi în aer liber și teren variind, unii producători de biciclete exercițiu de interior au încorporat programe virtuale în produsele lor în care rider poate intra într-un cadru virtual care simulează o experiență în aer liber. Caracteristicile de rezistență reglabile și programele de completare pre-programate permit, de asemenea, pilotului să simuleze terenuri de urcare sau coborâre, permițându-i să varieze programul de exerciții și să mute diferiți mușchi.

Persoanele interesate de biciclete de echitatie pentru exercitarea trebuie să fie atenți înainte de a începe un regim de ciclism. O consultare cu un expert de fitness fizice cu privire la ce tip de program este cel mai potrivit și ce echipament pentru a utiliza este primul pas care ar trebui să fie luate de către cei cărora le place exerciții de ciclism. La fel ca ciclism în aer liber, ciclism de interior poate provoca, de asemenea, leziuni și dureri în cazul în care programul nu este făcut bine și activitatea nu este ghidat sau sancționatde către un expert de fitness fizice.

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *