Cu o rețea de trasee de ciclism de la coborâre și extreme la trasee blânde de vale, ciclismul în Whistler poate fi o activitate prietenoasă pentru copii pentru familie.

Dacă ați crezut că ciclism peisajului respirație-a lua în jurul Whistler a fost o distracție rezervată numai pentru mountain biking adrenalina junkies, cred că din nou. Cu o gamă de trasee rutiere și de ciclism diferite pentru toate nivelurile de bicicliști, bicicleta în Whistler poate fi o activitate minunată, prietenoasă cu copiii.

Parcul de biciclete Whistler

O tragere la sorți pentru amatorii de mountain bike din întreaga lume, Whistler Bike Park oferă o rețea extinsă de trasee peste 1200m de parcland și o serie de ascensoare pentru a vă livra la vârfurile de munte de la care puteți selecta o varietate de trasee pentru a coborî.

Aceasta este o experiență de pantă mountain biking, care va avea chiar și cele mai relaxat inima copilului de pompare. Dar chiar și aici există o gamă largă de trasee diferite disponibile, astfel încât copiii de toate vârstele și experiența ciclism montan se pot bucura de acest lucru ca o activitate prietenoasă cu copiii.

Parcul este împărțit în trei zone cu trasee verzi pentru plimbari mai blând, negru tehnice duble pentru cei care caută mai mult de o graba de coborâre și chiar sari trasee pentru cei care doresc să experimenteze fiorul final!

Familie Cross-Country Mountain Biking

Dincolo de Bike Park există o mulțime de oportunități de ciclism montan off-road mare să se bucure cu întreaga familie. Lăsați copiii să se provoace pe XC, pe toate traseele montane și să îndure sau, pentru o plimbare mai sedat, să exploreze peisajul montan uimitor de la unul dintre traseele montane frumoase. Ciclu prin pădure alpină și pădure tropicală, rulouri de granit trecut și cascade care taie respirația și veți simți tu și familia ta într-adevăr conecta cu lumea naturală din jurul tău.

Ia-o ușor pe Valley Trial

Odată ce ați avut umple de fiori în munți, există încă o mulțime de a explora pe bicicleta în jurul Whistler. Doing the Valley Trail este o activitate prietenoasă cu copiii, chiar și copiii mai mici se pot bucura. O cale de 40 km, pavate pentru bicicliști și pietoni, Valley Trail se întinde în jos Valea Whistler trecut cinci lacuri alpine și multe parcuri, ceea ce face o excursie de o zi de familie mare pentru cei care doresc să pedaleze, picnic și înot. Traseul leagă, de asemenea, Whistler de multe dintre satele învecinate, astfel încât este o modalitate foarte bună de a explora zona locală.

Ia la drum

Amatorii de ciclism rutier vor fi încântați să exploreze autostrăzile recent modernizate din jurul Whistler. Drumurile netede, locale vânt drumul lor prin vale, precum și urca până la munte, oferind bicicliștilor rutier o mare provocare prin unele peisaj cu adevărat frumos.

Whistler: o bază perfectă pentru cicliști

După o zi de pedalare a drumurilor sau trasee montane cu familia este minunat să vină toate acasă la un pic de lux și relaxați-vă în împrejurimile liniștite ale noastre Legends Condominiu în Whistler Creekside. Este un loc minunat pentru a vă baza pe dumneavoastră și familia dumneavoastră pentru o vacanță plină de activități, chiar în centrul de multe oportunități interesante de ciclism în zonă.

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *